Skoči na glavno vsebino

V A B I L O

Vabimo vas na prireditev ob dnevu šole,

v četrtek, 11. februarja 2016, ob 18. uri, v telovadnici matične šole v Dobravljah.

UČENCI NAŠE ŠOLE POJEJO IN IGRAJO

POT V SVET

 Vipavski Križ 1r - Jona Kapelj

 Že šesto leto zapored na OŠ Dobravlje organiziramo osrednjo kulturno prireditev

ob dnevu šole. Na prireditvi sodelujejo učenci matične šole

in učenci vseh naših podružničnih šol.

Ob tej priložnosti bo izšlo tudi šolsko glasilo ČAVEN.

Osnovno vodilo letošnje prireditve in šolskega glasila je razmišljanje o poteh,

ki jih odrasli in otroci ubiramo dan za dnem in odsevajo naše življenje,

ali pa se po njih sprehodimo le v domišljiji.

To je poseben dan, ko se na istem mestu zberemo

vsi učenci naše šole, vsi njihovi starši in vsi zaposleni.

Preko 200 majhnih in malo večjih pevcev, zbranih v štirih pevskih zborih naše šole, je namenilo ure in ure vaj, da nam bodo ta dan pokazali, kaj znajo. Naši plesalci so v tem času odplesali na tisoče korakov, da so uskladili svoje nemirne noge z ritmom, ki jim ga narekuje pesem. Nekateri se bodo ob tej priložnosti prelevili v odrske igralce in povezovalce.

Veliko truda je bilo vloženega tudi v pripravo šolskega časopisa.

Želimo si in verjamemo, da bo naša osrednja prireditev poseben dan tudi za vas. Vaša navzočnost pomeni otrokom pohvalo in izraža spoštovanje njihovega dela, vsem zaposlenim pa pomeni potrditev in spodbudo za ustvarjalno delo z novimi generacijami.

Učenci in zaposleni na OŠ Dobravlje

Mirjam Kalin, ravnateljica

POSEBNO OBVESTILO

Četrtek, 4. februarja, bodo imeli vsi razredi naše šole kulturni dan. Dejavnosti se bodo pričele v dopoldanskem času, ko bo na matični šoli potekala generalka za večerni nastop. Otroke podružničnih šol bomo med 8.00 in 8.30 z avtobusi pripeljali v Dobravlje. Tu bomo zanje pripravili tudi malico. Po končani generalki, med 11.00 in 12.00, jih bodo avtobusi ponovno odpeljali na podružnice, kjer bodo po ustaljenem urniku nadaljevali z delom (kosilo, podaljšano bivanje, krožki).

Pol ure pred prireditvijo, ob 17.30, se bomo z učenci zbrali v prostorih matične šole po razporedu, ki je bil določen že za generalko. Tam se bodo umirili in pripravili na odhod v dvorano. Starše lepo prosimo, da otroke pravočasno pripeljete v šolo, za kar se vam vnaprej najlepše zahvaljujemo. Dvorana bo odprta, tako da boste lahko na toplem počakali na prireditev, ki se prične ob 18.00.

Pred prireditvijo in po njej vam bo na voljo šolski časopis. Hvaležni vam bomo za vaše prostovoljne prispevke, ki jih bomo namenili šolskemu skladu.

 

 

Dostopnost