Skoči na glavno vsebino

Beseda ravnateljice

 

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

 

 

Preteklo šolsko leto je na videz potekalo umirjeno po dobro utečenih tirih, vendar smo bili vsi udeleženi v vzgojno-izobraževalnem procesu deležni kup sprememb, ki jih bomo uresničevali v prihajajočem šolskem letu. Začeli smo z oblikovanjem vizije in s tem začrtali smernice za naše skupno delo. Naša želja in poslanstvo je, da izobrazimo učenke in učence ter jih v sodelovanju s starši vzgojimo v odgovorne, strpne, spoštljive, poštene in čuteče osebnosti.

 

Prav te iste besede se na prvem mestu kot vrednote ponovijo v vzgojnem načrtu, ki smo ga sooblikovali skupaj s starši in učenci. Pred nami, odraslimi, je velika in zelo odgovorna naloga, da pokažemo, kaj smo pripravljeni narediti, kako bomo med seboj sodelovali in si pomagali, da bo te skupne vrednote mogoče tako močno začutiti že ob vstopu v šolo ter ob prvem medsebojnem stiku, da jim bodo kot nečemu samo po sebi umevnemu sledili in jih prevzeli tudi učenke in učenci.

Vsem nam želim, da bi bili na tej poti vztrajni in bi skupaj ustvarjali klimo, v kateri se bomo vsi dobro počutili in našim učencem omogočali, da bodo napredovali tako v znanju kot v razvoju osebne integritete.

 

 

 

                                                                                                                                                   Ravnateljica

                                                                                                                                                  Mirjam Kalin

 

Dostopnost