Skoči na glavno vsebino

Nagovor ravnateljice

 

Drage učenke in učenci, spoštovani starši, cenjene sodelavke in sodelavci.

Večnamenski prostor matične šole v Dobravljah poleg ljubke dekoracije te dni krasi napis, ki vas vabi: »Poletite z nami v novo šolsko leto«. Takšno dobrodošlico so si zamislile učiteljice PŠ Skrilje, ki bo to šolsko leto gostovala pod streho centralne šole. Vsi že težko čakamo, da vam posredujemo vsebine in znanja, ki so plod skrbnega skupnega načrtovanja in sodelovanja.

Nagrada Blaža Kumerdeja, ki nam jo je februarja 2014 podelil Zavod za šolstvo za razvojno naravnanost, nam pomeni potrditev, da smo na pravi poti in obenem motivacijo, da z začrtanimi smernicami nadaljujemo. Naša dva osnovna cilja sta, da sistematično izboljšujemo bralno pismenost v vseh razredih ter da si prizadevamo za vzgojo temeljnih vrednot. Z novim šolskim letom se vključujemo v projekt Etika v šoli, ki nam bo nudil podporo pri uvajanju vsebin, ki jih v naši družbi zadnje čase močno pogrešamo.

Prizadevamo si, da poleg obveznega pouka po predpisanih učnih načrtih učencem ponudimo še veliko več. Smo šola, kjer se dogaja – šola za učenje in šola za življenje, kjer ne želimo pozabiti na nikogar in izpustiti ničesar.

Skratka, nešteto je razlogov, da skupaj poletimo. Naj bo naše popotovanje varno in prijetno.

Mirjam Kalin, ravnateljica

VOZNI RED ŠOLSKI H AVTOBUSOV 14-15

JUTRANJI PREVOZ UČENCEV PODRUŽNIČNIH ŠOL 2014/15

Dostopnost