Skoči na glavno vsebino

V petek, 12. junija 2015, je v športni dvorani Osnovne šole Dobravlje potekalo sklepno dejanje letošnje generacije devetošolcev. Generacija 2000, ki je štela 72 učencev in učenk, se je tudi na valeti izkazala kot izjemna: pred polno dvorano staršev, prijateljev, učiteljev, delavcev šole in ostalih obiskovalcev so prikazali raznolik program. Pod mentorstvom učiteljice športa Irene Pelicon so odplesali pet plesov, zaigral in zapel je šolski ansambel, na harmoniko sta zaigrala Nejc in Tine, tudi voditelji so sami napisali vezno besedilo in povezali program v celoto. Prav tako so sceno za valeto izdelali učenci sami z mentorico Majo Štefin: sredi velikega rastočega drevesa, ki predstavlja rast učencev samih, je svoje mesto našlo rdeče srce, ki simbolizira njihovo srčnost.

Razredničarke Martina Černigoj, Danica Krapež in Polona Puc so podelile pohvale in priznanja ter čestitale vsem učencem ob uspešno zaključeni osnovni šoli. Generaciji 2000 želimo še veliko uspehov pri nadaljnjem delu. Srečno!

Po končanem uradnem delu so učenci v spremstvu učiteljev večer nadaljevali s šolskim plesom v dvorani krajevne skupnosti v Vrtovinu.

Dostopnost