Skoči na glavno vsebino

Spoštovani.

Kot je bilo napovedano na roditeljskih sestankih, bo sobota, 14. 10. 2024, na osnovni šoli Dobravlje delovna. Ta dan bomo nadomestili 9. februar 2024, ki bo pouka prost dan.

Učenci bodo prišli v šolo kot običajno s šolskimi prevozi. Izbirnih predmetov ta dan ne bo. Odvozi bodo organizirani s šolskimi avtobusi.

Jutranje varsto bo organizirano na podružnicah kot običajno. Podaljšano bivanje bo zgolj do odhoda avtobusa. 

Nekateri starši ste nas obvestili, da imajo določeni učenci ta dan športne tekme. V vsakem primeru je odsotnost potrebno opravičiti. Ne pozabite tudi na odpoved šolske malice. V kolikor bodo učenci ta dan na kosilu, so to morali posebej potrditi do ponedeljka 9. 10. 2’023.

Za učence matične šole bo organiziran ogled filma Lunana: jak v razredu v Ajdovščini. Po ogledu filma bodo potekali pogovori o vsebini filma, učenju, kariernih ciljih pa tudi o odnosu učitelj učenec.  Z ogledom filma bomo obeležili tudi dan učiteljev, ki je sicer potekal 5. 10. 2024.

Učenci podružničnih šol si bodo v šoli ogledali kratke filme Čarobna prijateljstva.

Verjamemo, da bodo pripravljene vsebine učencem ponudile novo izkušnjo in vpogled v lastno učenje. Oboje je lahko zgolj spodbudno za njihovo uspešno delo in odnose v šoli.

Dejavnost bo za učence brezplačna. Stroški ogledov obeh filmov in prevoza se bodo krili iz šolskega sklada. Torej gre zahvala tudi vam, spoštovani starši, ki ste z vašimi prispevki podprli, da smo to delovno soboto obogatili s kulturno-umetniško dejavnostjo za vse učence.

Lepo pozdravljeni.

Mirjam Kalin,

ravnateljica

Dostopnost