Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši.

Prejeli ste sms, v katerem je bila navedena pomanjkljiva številka, za kar se vam iskreno opravičujem. Prava številka je 051 323 234. Lahko pa tudi napišete e-mail sporočilo na o-dobravlje.ng@guest.arnes.si . Prošnja se je nanašala na starše, ki nimajo dostopa do interneta, nimajo računalnika, tablice ali pametnega telefona ter tako njihovi otroci ne morejo delati na daljavo, da nas o tem čim prej obvestijo (navedena je bila ura 15.00) vendar to žal ne gre tako hitro. Za to informacijo so nas zaprosili iz Zavoda za šolstvo.

Takoj za sms sporočilom sem poslala novo sporočilo s popravkom, vendar ga po uri in pol še niste prejeli (poslala ob 14.09, sedaj je 15.45), na spletni strani pa tudi nekaj časa ni bilo mogoče objaviti popravka. Vse kaže, da sporočila prihajajo z zamudo, prav tako posamezna elektronska sporočila. Nekateri so me opozorili, da tudi spletna učilnica zaradi preobremenjenosti občasno počasneje deluje ali dostop ni mogoč. Morda bo pomagalo, če si v družinah, kjer je več otrok, delo razporedijo in niso vsi v istem času na omrežju.

Starše še enkrat naprošamo za strpnost in razumevanje. Na vseh ravneh se intenzivno dela in išče najboljše možne rešitve za vse.

Lepo pozdravljeni.

Mirjam Kalin, ravnateljica

 

 

 

 

Dostopnost