Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši.

Kot ste bili na prvih roditeljskih sestankih obveščeni, bo 2. februarja 2019 delovna sobota. Delovno soboto v tem šolskem letu je organizirana v skladu z 2. odstavkom 4. člena Pravilnika o šolskem koledarju za osnovne šole. Ta določa, da v šolskem letu ne sme biti manj kot 189 šolskih dni pouka za učence od 1. do 8. razreda in ne manj kot 174 dni za učence 9. razreda. Brez delovne sobote bi bil v tem šolskem letu dan pouka manj, kot je predpisano.

Urnik na matični šoli v Dobravljah bo za ta dan objavljen na spletni strani šole. Podružnične šole, ki bodo ta dan izvajale dan dejavnosti izven šole, bodo staršem posredovale dodatno obvestilo. Jutranje varstvo na podružničnih šolah bo potekalo po ustaljenem urniku, medtem ko podaljšanega bivanja po pouku ne bo. Prav tako ta dan ne bo izbirnih predmetov, ki bodo realizirani v drugem terminu. Učenci bodo ta dan v šoli prejeli malico, kosila ne bo. Za prevoze bo poskrbljeno.

Morebitno odsotnost je potrebno vnaprej napovedati s pisnim opravičilom. Prav tako je potrebno opravičiti odsotnost v primeru bolezni ter odpovedati šolsko malico.

Lepo pozdravljeni.

Mirjam Kalin,ravnateljica

 

 

Dostopnost