Skoči na glavno vsebino

Učenci pozdravljeni!

Trenutno imamo veljavno rešenih ca. 70 anket od 200 – 250 možnih (če vštejemo še 5. razred). Želeli bi vas spodbuditi, da tisti, ki je še niste rešili, to poizkusite narediti do jutri. Povprečen čas trajanja ankete je ca 11 min, pa tudi če boste za to porabili kakšno minuto več, je vredno. Anketa NI obvezna, nam bo pa v veliko pomoč kako približati naše (učiteljeve) aktivnosti vašim problemom, izzivom in željam glede učenja na daljavo. Seveda se sedanji pouk močno razlikuje od klasičnega pouka. Ampak izboljšave želimo sprejeti na podlagi vaših pripomb in odzivov. Vsega naenkrat ne bomo rešili, marsikaj pa. Zato vas še enkrat pozivamo in prosimo, da pristopite k izpolnjevanju ankete. Spremembe bodo, z vašo pomočjo kvalitetnejše kot brez.

Anketa se nahaja v učilnici slovenščine.

Tudi za posamezen predmet bo smiselno sprejeti izboljšave na podlagi dogovorov, konkretnih predlogov in krajših anket za točno določen predmet, kajti predmeti se med seboj razlikujejo in vsak ima svojo specifiko (posebnost).

Ogromno stvari, ki so prisotne pri pouku v živo pri pouku na daljavo manjka. So pa druge kvalitete: samostojnost, samodisciplina, samostojno iskanje virov, lastne pobude in iznajdljivost, veščine povezovanja na daljavo, uporaba IKT, kultura komunikacije … Oboje šteje. Na dano situacijo: poberite najboljše možno na najboljši možen način!

V arhivu ankete imamo upogled v splošne podatke glede trenutnih rešitev in v statistiko reševanja. Do sedaj se je nabralo precej kvalitetnih predlogov z vaše strani. Želeli bi, da bi bila udeležba čim višja. Hvala za sodelovanje.

Ostanite zdravi!

P.V.

Dostopnost