Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši.

Izteka se teden dni zimskih počitnic, ki jih je na veselje vseh zaznamovalo lepo sončno vreme. Po tem krajšem oddihu se vsi naši učenci od 1. do 9. razreda vračajo v šole.

Starše učencev četrtih  in petih razredov še vedno prosimo, da če ni nujno, otrok ne puščajo v podaljšanem bivanju. Prav tako še vedno prosimo starše, da učence, če je le mogoče v šolo zjutraj pripeljejo čim kasneje in ne prej kot 20 min pred pričetkom pouka.

Organizacija pouka bo še vedno potekala tako kot doslej z nekaterimi izjemami.

Neobvezni in obvezni izbirni predmeti

Neobvezni izbirni predmeti računalništvo in italijanščina se na podružnicah še naprej izvajajo na daljavo.

Na matični šoli se bodo nekateri izbirni predmeti izvajali v šoli. Predmeti iz področja športa se bodo izvajali v šoli oziroma na daljavo izmenično za posamezne oddelke. Učenci preverijo, kako se bo izvajal njihov izbrani predmet na priloženem seznamu.

Pomembno: učenci, ki obiskujejo oddelek A, bodo imeli pouk neobveznega izbirnega predmeta iz športnega področja že ta teden v šoli, zato naj nikar ne pozabijo na opremo.  Natančna navodila bodo prejeli od učiteljev v ponedeljek. OBVEZNI IN NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI – način izvajanja

Interesne dejavnosti se ne izvajajo.

Šole smo iz NIJZ prejele posebno obvestilo, ki določa, kdaj gredo določeni oddelki v karanteno. Posodobljena navodila z dne, 22. 2. 2021, so javno objavljena  na spletnih straneh NIJZ.  Pomembno: vsem sošolcem iz matičnega oddelka, ki so bili skupaj z oddelkom v zaprtem prostoru več kot 15 min, se odredi karanteno (to velja tudi za čas prevoza).

Prilagamo tudi okrožnico MIZŠ, v kateri se nahaja priporočilo, da učenci od 6. do 9. razreda za svojo varnost in zaščito, vseskozi uporabljajo masko. Starše naprošamo, da se o tem pogovorite z učenci in jih spodbudite k tovrstnemu odgovornemu ravnanju.

Po tem, ko smo izkusili mesece zaprtja šol in pouka na daljavo, nam je vsak dan, ki ga preživimo skupaj v šoli, zelo dragocen. V želji, da bi še dolgo ostalo tako in da bi bili vsi v čim večji meri zdravi, vas lepo pozdravljamo.

OKROŽNICA MIZŠ

Mirjam Kalin, ravnateljica

Dostopnost