Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, drage učenke in učenci.

Zaradi večjega števila obolelih s Covid-19 je naša Goriška regija žal še vedno opredeljena kot  črna regija. To pomeni, da bo za vse učence od 1. do 9. razreda pouk na daljavo potekal tudi v naslednjem tednu od 1. 2. do 5. 2. 2021.

Z novim vladnim odlokom pa je omogočeno nujno varstvo za učence od 1. do 3. razreda, katerih oba starša ali eden od staršev (če je samohranilec) sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture (energetike, prometa,  prehrane, preskrbe s pitno vodo, zdravstva, financ, varovanja okolja, informacijsko-komunikacijskih omrežij in sistemov), v vzgoji in izobraževanju, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski in Policiji. Zaposlitev staršev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca.

Starše, ki ste zaposleni v zgoraj navedenih dejavnostih in potrebujete nujno varstvo za vašega otroka, prosimo, da nas jutri najkasneje do 12.00 pokličite na številko 05 365 10 10 (tajništvo) in obvestite o vaših potrebah (ime in priimek otroka, razred, podružnica, čas prihoda in odhoda, kosilo) za naslednji teden. O podrobni organizaciji nujnega varstva vas bomo obvestili po e-pošti, ko bomo imeli zbrane podatke.

Lepo pozdravljeni, v upanju, da nam novi teden prinese bolj zdrave okoliščine.

Mirjam Kalin

Dostopnost